Συμμετοχή των Avengers Running Team στο Run Greece Alex/polis

Δεύτερος σταθμός των αγώνων στην καρδιά του φθινοπώρου, η πόλη της Αλεξανδρόυπολης, η οποία θα φιλοξενήσει του αγώνες RUN GREECE AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014. Οι αγώνες στην Αλεξανδρούπολη περιλαμβάνουν Αγώνα Δρόμου 10χλμ, Αγώνα Δρόμου 5χλμ καθώς και Αγώνα Παιδιών. Οι εγγραφές για τους αγώνες "RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ" γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.run-greece.gr) από τις 02 Αυγούστου 2014 αλλά και με φυσική παρουσία στα Γραεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Πλατεία Πολυτεχνείου - Αλεξανδρούπολη).

Οι εγγραφές για την Αλεξανδρούπολη λήγουν την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014. 

Σημειώνεται ότι το κόστος της συνδρομής συμμετοχής για τους Αγώνες 5 & 10χλμ είναι 5 Ευρώ.

run greece alexandroupoli

Αναλυτικά η προκύρηξη αλλά και ότι άλλο χρειάζεστε:

ι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE - ΑΛΕΞΑΔΡΟΥΠΟΛΗ ξεκίνησαν στις 02 Αυγούστου 2014

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE -Αλεξανδρούπολη μπορούν να γίνουν είτε μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (πατήστε εδώ για online εγγραφή) είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε και στη συνέχεια να καταθέσετε στα γραφεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στην Πλατεία Πολυτεχνείου (καθημερινές 10.00 – 13.00 & 18.00 – 20.00)

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν). 

Εγγραφές μετά τις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

 

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 2.500 δρομείς

Αγώνας 10χλμ: 400

Αγώνας 5χλμ: 800

Αγώνας Παιδιών: 500 

 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ για τους αγώνες 5 & 10χλμ. 

Η πληρωμή της συνδρομής αυτής μπορεί να γίνει: 

(α)είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,

(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 993002330000806 (Τράπεζα ALPHA BANK - ΙΒΑΝ: GR7801409930993002330000806)

(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο της απόδειξης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 201 9331152, email: info@run-greece.gr).


ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Αιτήματα ακύρωσης εγγραφής γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης του αρμόδιου Γραφείου του ΣΕΓΑΣ (με fax ή email) και μόνο μέχρι και δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Μετά την ημερομηνία αυτή κανένα αίτημα ακύρωσης εγγραφής δεν γίνεται δεκτό. Στην περίπτωση ακύρωσης, το ποσό της συνδρομής συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα μέσα σε διάστημα ενός μήνα.


ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που κάνετε online εγγραφή ή δηλώσετε το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση τόσο με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, όσο και με τον αριθμό συμμετοχής σας, τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε θα μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα. 

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ (Κέντρο Εγγραφών) το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 – 20.00. 

Οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και το πακέτο συμμετοχής τους από διαφορετικά τραπέζια με βάση τον αριθμό συμμετοχής τους (ξεχωριστά τραπέζια για αγώνα 10χλμ, αγώνα 5χλμ, αγώνα παιδιών).

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται είτε με επίδειξη ταυτότητας είτε με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί είτε να το δει στις online starting lists που θα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, είτε στις καταστάσεις που θα έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στο Νέο Νομαρχείο.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

• Φάκελο με (ισχύει τους αγώνες 5 & 10χλμ):

    τον αριθμό συμμετοχής του με το «chip» χρονομέτρησης  

    παραμάνες για τον αριθμό

    αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

 

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν γίνεται χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

 

• Τσάντα δρομέα – Η τσάντα του δρομέα περιλαμβάνει: 

    Τεχνικές Οδηγίες

    Τ-shirt WIND

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (για τους Αγώνες 5χλμ και 10χλμ)

Πριν ξεκινήσετε από το σπίτι σιγουρευτείτε ότι έχετε μαζί σας τα ακόλουθα:

1. Τον Αριθμό Συμμετοχής σας με το ενσωματωμένο Chip χρονομέτρησης

2. Τις παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής σας

3. Την Πλαστική Τσάντα – που έχετε παραλάβει από τους διοργανωτές - για τα ρούχα, με τον χάρτινο αυτοκόλλητο του αριθμού σας κολλημένο πάνω της

• Για τον Αγώνα Παιδιών δεν υπάρχει Chip Χρονομέτρησης και διαδικασία παράδοσης Πλαστικής Τσάντας για τα ρούχα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάνω στην Πλαστική Τσάντα θα πρέπει να φαίνεται ευκρινώς κολλημένος (στο σημείο που υποδεικνύεται) ο αριθμός συμμετοχής του δρομέα.  Η τσάντα αυτή θα πρέπει να είναι καλά κλεισμένη και δεν πρέπει να περιέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

 

ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ 

Όλοι οι δρομείς θα μπορούν να προθερμαίνονται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρου, ανατολικά του Φάρου και επί της πλατείας του Φάρου-Δόμνα Βιζβύζη, περίπου 50/100μέτρα πίσω από την οριοθετημένη  γραμμή εκκίνησης.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ 

Η πλαστική τσάντα με τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, για όποιον δρομέα το επιθυμεί, θα πρέπει να έχει παραδοθεί 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα στον οποίο συμμετέχει (δηλ. το αργότερο στις 09:30 για τα 10χλμ & στις 11:00 για τα 5χλμ), στους χώρους που έχει ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή κοντά στην Εκκίνηση/Τερματισμό. Για λόγους ασφάλειας και προστασίας, η παραλαβή της Πλαστικής Τσάντας του κάθε δρομέα αμέσως μετά τον τερματισμό, θα γίνεται με τη βοήθεια εθελοντών, από τον ίδιο τον δρομέα, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής του.

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ (Blocks Εκκίνησης) 

Το αργότερο 15 λεπτά (στις 09:45 για τα 10χλμ & στις 11.15 για τα 5χλμ) πριν την εκκίνηση, όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στο χώρο της εκκίνησης. Οι διακεκριμένοι αθλητές θα καταλάβουν την πρώτη σειρά στην γραμμή της εκκίνησης. Οι δρομείς παρακαλούνται, επιδεικνύοντας αθλητικό ήθος και ευ αγωνίζεσθαι, να παραχωρήσουν αυτή τη θέση στους αθλητές που θα αγωνιστούν για διακρίσεις.

 

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Εμφιαλωμένο νερό θα παρέχεται στους δρομείς του Αγώνα 5χλμ στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό, καθώς και περίπου στη μέση της διαδρομής, στα 2,5 χλμ (μπροστά από το Δημαρχείο).

Στον Αγώνα  10χλμ, εκτός από την Εκκίνηση και τον Τερματισμού, θα παρέχεται εμφιαλωμένο νερό και στους Σταθμούς Υποστήριξης στο 2,5 χλμ στο 5χλμ και στο 7,5 χλμ. (μπροστά από το Δημαρχείο).

Στον Αγώνα Παιδιών, εμφιαλωμένο νερό θα παρέχεται στον Τερματισμό.

 

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ 

Δημοτικές Τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων υπάρχουν 200μ. ανατολικά της Εκκίνησης/Τερματισμού (ανατολικά του Φάρου). 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ 

Για τους Αγώνες 5χλμ και 10χλμ, στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό (5ο χλμ), καθώς και στην στροφή Παραλίας-Εγνατία και την αναστροφή στο ύψος των νεκροταφείων της Λεωφόρου Δημοκρατίας θα υπάρχουν ζώνες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης. Όποιος δρομέας δεν έχει ηλεκτρονική ένδειξη στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και σε όλες τις ενδιάμεσες ζώνες ελέγχου του αγώνα του θα ακυρώνεται.

Μόνο οι αθλητές που: (α) συμμετείχαν και αγωνίστηκαν έγκυρα, (β) παρουσιάζουν ένδειξη χρόνου στις ζώνες ηλεκτρονικού ελέγχου (split time), και (γ) τερματίζουν εντός του χρονικού ορίου ολοκλήρωσης του αγώνα (11:30 για τα 10χλμ & 12.45 για τα 5χλμ), γίνονται γνώστες της τελικής επίδοσης και των ενδιάμεσων χρόνων τους και δικαιούνται Πιστοποιητικού Συμμετοχής και Επίδοσης.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί των IAAF/AIMS και του ΣΕΓΑΣ για τους Αγώνες Δρόμου.  Οι κριτές και τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, καθώς και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συμμετοχή στον αγώνα και ο τερματισμός δρομέων χωρίς Αριθμό Συμμετοχής.  

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ 

Όλοι οι δρομείς, αμέσως μετά τον τερματισμό, καλούνται να συνεχίζουν να βαδίζουν προς την έξοδο. Άμεση ιατρική βοήθεια μπορεί να παρασχεθεί από το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην περιοχή του τερματισμού. Αμέσως μετά τον τερματισμό οι δρομείς παραλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο, και κατευθύνονται προς την έξοδο, σύμφωνα με την οριοθέτηση της περιοχής και τις υποδείξεις  των εθελοντών.

Στους δρομείς παρέχεται εμφιαλωμένο νερό. Οι δρομείς παραλαμβάνουν την Πλαστική Τσάντα με τα προσωπικά τους αντικείμενα από το χώρο όπου την παρέδωσαν.

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ 

Έπαθλα (κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών των Αγώνων 5χλμ & 10χλμ.

 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΧΩΡΟ – ΣΤΑΘΜΟ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: MED, WC, Νερό, Χρονομέτρηση

2,5χλμ - 5χλμ - 7,5 χλμ: Νερό

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: MED, WC, Νερό, Μπανάνες, Χρονομέτρηση

  OK υπενθύμιση κωδικού μέλους
  OK
OK