Συμμετοχές αθλητών μας στις σημαντικότερες διοργανώσεις της Άνοιξης

Το www.sciencetraining.gr θα εκπροσωπηθεί την άνοιξη στα μεγαλύτερα δρομικά γεγονόντα τόσο σε μαραθώνιους δρόμους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όσο και σε υπερμαραθώνιους βουνου.
sciencetraining.gr

Χαρακτηριστικότερες είναι οι συμμετοχές μεγάλου αριθμού αθλητών μας στον Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος ο οποίος θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 3-Απρ-2016 με τη συμμετοχή 16 αθλητών μας αλλά και στο μαραθώνιο του Ρόττερνταμ στην Ολλανδία με τη συμμετοχή 9 αθλητών μας στις 10-Απρ-2016.

Επίσης το www.sciencetraining.gr θα εκπροσωπηθεί τόσο στο μαραθώνιο της Ρώμης στις 10-Απρ.2016 όσο και μια εβδομάδα αργότερα στο μαραθώνιο του Αμβούργου!

Ακόμα μια διεθνή συμμετοχή υπο τη  προπονητική μας καθοδήγηση θα υπάρξει και στον διάσημο ποδηλατικό γύρο της Σκωτίας στις 24-Απρ-2016.

Συμμετοχή θα υπάρξει και στον τελευταίο χρονικά μαραθώνιο της Άνοιξης στη Κρήτη στις 8-Μαίου-2016

Σχετικά με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος θα αγωνιστούν αθλητές μας στο Poikilo Rocky Mountain αλλά και στους πολύ γνωστούς υπερμαραθωνίους βουνού στο Challenge στα βουνά της Ροδόπης, στο Paranesti Virgin Forest και στο Μέτσοβο στον αγώνα ''στα χνάρια της αρκούδας''

Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό σε όλους σας!

 

Άρης Γ. Μύρκος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Τ.Ε.Φ.Α.Α., (Δ.Π.Θ.)
M.Sc. Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης - Φυσιολογία της άσκησης, (Δ.Π.Θ.)
Yποψήφιος Διδάκτωρ (Α.Π.Θ.)

  OK υπενθύμιση κωδικού μέλους
  OK
OK