ScienceTraining

Εξατομικευμένες προπονητικές υπηρεσίες για δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές

SCIENCE TRAINING

Γεφυρώνοντας την επιστήμη με την προπόνηση

1

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Η εταιρεία sciencetraining.gr συνδέει την  επιστήμη του αθλητισμού με την τέχνη της προπονητικής καθοδήγησης, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες προπονητικής καθοδήγησης σε δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές όλων των επιπέδων. Κύρια αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει στον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά την καλύτερη δυνατή προπονητική καθοδήγηση σύμφωνα με τις ατομικές δυνατότητες  διασφαλίζοντας ότι οι αθλητές προετοιμάζονται και εκπαιδεύονται με τον πλέον αποδοτικό και ασφαλή τρόπο.

2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας, έχοντας καθοδηγήσει 800 και πλέον αθλητές και αναλύοντας εκατομμύρια προπονητικών δεδομένων, διασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων άσκησης και της βελτίωσης των αθλητών μας στον υπέρτατο βαθμό. Η εμπειρία και η επιστημονική αριστεία της sciencetraining αποτελούν εξαιρετικό συνδυασμό προπονητικής επιτυχίας.

3

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Δεν υπάρχει ο μέσος άνθρωπος, δεν υπάρχει η μέση καθοδήγηση. Κάθε ένας αθλητής αντιμετωπίζεται ως μία ξεχωριστή οντότητα, με τις δικές του ξεχωριστές δυνατότητες, τους ατομικούς του στόχους και τις προσωπικές του υποχρεώσεις δημιουργώντας το καταλληλότερο πρόγραμμα αποκλειστικά για εκείνον.

Αθλητές
0
Θέσεις σε Βάθρα
0
Τερματισμοί σε Μαραθώνιο
0
Τερματισμοί σε IRONMAN 70.3 & 140.6
0

Δρ. Άρης Μύρκος Ιδρυτής & επικεφαλής προπονητής της sciencetraining.gr

Στη sciencetraining.gr πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του υψηλού επιστημονικού υποβάθρου και της επαγγελματικής και αθλητικής εμπειρίας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση των αθλητών και αυτό πρεσβεύει και ο επικεφαλής προπονητής μας.

A man in dark sportswear at the stadium with the word Coach on the back

Προπονητης

Επαγγελματική εμπειρία με 14 χρόνια ως επικεφαλής προπονητής της Science Training με περισσότερους από 800 αθλητές

cv

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ

Ακαδημαϊκή αριστεία με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στη μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και φυσιολογίας της άσκησης

65997576_2624295607581101_8368373614499594240_n

ΑΘΛΗΤΗΣ

Δια βίου αθλητής με 17 τερματισμούς σε Ironman 70.3 και 140.6 και πολλαπλούς Μαραθωνίους

01.

Επιστημονική επάρκεια

Ο επικεφαλής προπονητής μας, εν ενεργεία επιστημονικός ερευνητής, παράγει επιστημονικό έργο, το οποίο εφαρμόζει στις προπονητικές πρακτικές του

02.

Επικοινωνία προπονητή - αθλητή

Απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ προπονητή και αθλητών καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προπονητικής καθοδήγησης

ΓΙΑΤΙ ΤΗ SCIENCE TRAINING

Απόλυτη εξατομίκευση

03.

Κάθε προπόνηση υπακούει στις ανάγκες και τις δυνατότητες του εκάστοτε αθλητή μας και δεν αποτελεί μία τυχαία προπονητική μονάδα στο πρόγραμμά του.

Χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων

04.

Με τη χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων και με ειδικές πλατφόρμες προπόνησης εξασφαλίζουμε την καθημερινή και αποτελεσματική παρακολούθηση της προπονητικής διαδικασίας

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

    Άννα Π.
    Άννα Π.

    Η υποστήριξη που έχω από τον Άρη και το science training είναι ασύγκριτα καλή. Με έχει βοηθήσει να μάθω πολλά για τη φυσιολογία μου, για τις δυνατότητές μου και για τις δυνάμεις μου. Έχω δει μεγάλη βελτίωση, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς πισωγυρίσματα και χωρίς υπερβολές και υπερκόπωση. Κάθε φορά που λαμβάνω νέο πρόγραμμα, είναι πάντα προσαρμοσμένο στην καθημερινότητά μου και στις ανάγκες μου, τόσο ως αθλούμενη όσο και ως άνθρωπος/μαμά κ.λπ. Συνεχίζουμε!

      Τόλης Κ.
      Τόλης Κ.

      Γνωριζω τον Αρη Μυρκο απο το 2018 κ το 1o Ironman Tallinn! Ανεκαθεν ηθελα να συνεργαστώ ως αθλητης τριαθλου και δη Ironman μαζι του καθως ως συναδερφος ,κ απ το ιδιο Πανεπιστήμιο,πιστευω οτι αποτελει,αν οχι ο καλυτερος, απ τους καλυτερα καταρτισμενους επιστημονες στην προπονητικη αθληματων αντοχης κ εν προκειμένω τριαθλου!! Συν ...η αγωνιστική του εμπειρια σε Ironman k extreme ironman αγωνες!

        Αναστάσης Στρ.
        Αναστάσης Στρ.

        Η γνωριμία μου με την ομάδα του Sciencetraining έγινε κάπου στο 2016. Όντας αθλητής στίβου τότε, και συγκεκριμένα εκατό και διακοσίων μέτρων, είχα την τύχη να με προπονεί ο Αρης Μυρκος. Παρ' ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι, ο Άρης μιας και εξειδικεύεται στην προπόνηση αθλητών μεγάλων αποστάσεων, δεν άργησε να μου μεταδώσει το "μικρόβιο". Έτσι με το τέλος της 3ης λυκείου το 2019, όπου έκανα προπονήσεις μόνο για συντήρηση, ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας. Πέντε μήνες μετά ήρθε και ο πρώτος τερματισμός σε αγώνα Μαραθωνίου σε κάτι λιγότερο από 5 ώρες. Ο χρόνος δεν με πολυ ενδιέφερε τότε μιας και πήγαινα κυρίως για τη συμμετοχή. Τρία χρόνια μετά μετράμε 3 επιτυχημένους τερματισμούς στην αυθεντική διαδρομή και οδεύουμε για τον 4ο μιας και τη στιγμή που γράφεται το παρόν απέχουμε λιγότερο από 10 ημέρες για τον 40ο ΑΜΑ. Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια με το Sciencetraining είναι η καλύτερη. Ο Άρης είναι πάντα εκεί για οτιδήποτε και αν χρειαστώ. Με καθοδηγεί με αφοσίωση και επαγγελματισμό και με έχει κάνει να είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους αγώνες με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμη.

          Άννα Α.
          Άννα Α.

          Οι προπονήσεις με την καθοδήγηση του "science training" έχουν υπάρξει μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. Ακολουθώντας με συνέπεια κάθε νέο πρόγραμμα αναμετριέμαι με τον εαυτό μου και ανακαλύπτω συνέχεια νέες δυνατότητες και δυναμικές. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για εξατομικευμένη υπηρεσία, εντελώς επαγγελματική, χωρίς όμως να χάνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα της καθώς σε κάθε βήμα ξέρω ότι ο προπονητής μου είναι εκεί, με εμψυχώνει, μπορώ να τον εμπιστευθώ και να συζητήσω κάθε προβληματισμό μου. Έτσι κάθε προπόνηση είναι μια μικρή γιορτή!

            Αντώνης Τσ.
            Αντώνης Τσ.

            Η πορεία της συνεργασίας και πλέον και φιλίας μου από το 2018 έως σήμερα, με τον Άρη Μύρκο αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε αυτή τη φωτογραφία. Από τον υπέρβαρο κύριο στα δεξιά που δεν είχε ποδήλατο, σε τέσσερεις τερματισμούς half triathlon 70.3 και τρεις μαραθώνιους. Δεν είμαι αθλητής βάθρων, ούτε θα γίνω ποτέ. Όμως ο Άρης σεβάστηκε τον ιδρώτα και την προσπάθεια και πάμε full για τα επόμενα.

              Θεόδωρος Μπ.
              Θεόδωρος Μπ.

              Όλα ξεκίνησαν πριν 2.5 χρόνια περίπου, όταν έστειλα ένα μήνυμα στον Άρη, ζητώντας του να με βοηθήσει να βελτιωθώ λίγο στο ποδήλατο. Είχα χάσει αρκετά κιλά και ήθελα να κάνω μεγαλύτερες αποστάσεις με το ποδήλατο. Μέχρι τότε λέξεις όπως τριαθλο, Ironman κλπ μου ήταν εντελώς άγνωστες. Με το άριστο ακαδημαϊκό του υπόβαθρο, την επαγγελματική του προσέγγιση και με την αγωνιστική του εμπειρία σε extreme αγώνες, καταφέραμε να τρέξω εναν ορεινό ημιμαραθωνιο σε 6 μηνες, τον πρώτο Olympic distance αγώνα τριαθλου μέσα σε έναν χρόνο και το πρώτο μου Half Ironman σε ενάμιση χρόνο. Τα συναισθήματα που απέκτησα στους αγώνες είναι πολλα και έντονα. Το σημαντικότερο δε όλων, είναι η περηφάνια που νιώθω όταν στη γραμμή τερματισμό με περιμένει η σύζυγος και η κόρη μου να μου πουν ότι "Είσαι ένας Ironman"! Coach σε ευχαριστώ και πάμε για άλλα!!

                Μαρί Ο.
                Μαρί Ο.

                Συνεργάζομαι με τον Άρη από τον Απρίλιο του 2018 τότε αποφάσισα,ενώ έτρεχα πολλά χρόνια μόνη μου χωρίς συγκεκριμένο πλανο, να συμβουλευτώ έναν επαγγελματία και πιο εξειδικευμένο στις μεγάλες αποστάσεις επιστήμονα...είπα να δοκιμάσω να τρέξω ένα μαραθώνιο και δεν είναι αστείο ακόμα και τώρα μετά από 4 το λέω ίσως ακόμα πιο εμφατικά ότι δεν είναι εύκολο όσο μάλιστα γίνεσαι και πιο απαιτιητκος στους στόχους τόσο πιο επιβεβλημένη είναι η καθοδήγηση. Ο Άρης είναι ακαιριος, δεν λέει πολλά άλλα λέει τα σωστά..δεν σου υπόσχεται σου δείχνει το δρόμο και είναι στο χέρι σου αν θα τον ακολουθήσεις....εγώ επιλέγω να τον ακολουθώ εδώ και 5 χρόνια και νοιωθω ότι δεν θέλω να ξεστρατισω καθώς είμαι υγιής σε συνεχή ανοδική πορεία επιδόσεων και δεν έχω κανένα λόγο να πειραματίζομαι με άλλους(πάντα υπάρχουν οι σειρήνες και οι "πιο ειδικοί"που θέλουν να σε πάνε πιο ψηλά γιατί ξέρουν καλύτερα) και σίγουρα δεν έχω χορτάσει τους δρόμους που είναι ανοιχτοί και γεμάτοι νέες εμπειρίες.

                  Άκης Ν.
                  Άκης Ν.

                  Πίσω στο 2015 είχαμε την πρώτη τηλεφωνική επαφή με τον Άρη. Στόχος μου τότε ηταν να καταφέρω να τρέξω 60’. Η σιγουρία του στο τηλέφωνο με έκανε να αισθανθώ πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνωρίζει πως να το πετύχουμε. Όντας στον χώρο της υγείας, ιδιαίτερη αίσθηση μου έκανε το γεγονός πως μου ζήτησε κάοποιες συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις, που θα μας διασφάλιζαν πως όλα θα γίνουν σωστά και πάνω απ’όλα με ασφάλεια για την υγεία μου. Φτάνουμε στο σήμερα…2023. Τι έχουμε καταφέρει…5 τερματισμούς μαραθωνίου…1 τερματισμό Ironman Relay (ποδηλατικό σκέλος)…2 συμμετοχές σε Half Ironman (1 τερματισμός), δεν θυμάμαι καν πλέον πόσους τερματισμούς σε ημι-μαραθωνίους…αλλα το κυριότερο να έχω δίπλα μου έναν φίλο/προπονητή που στα δύσκολα θα μου δώσει κίνητρο και θα με καθοδηγήσει και ταυτόχρονα έναν άνθρωπο που θα βάλουμε έναν στόχο και θα παλέψουμε μέχρι να τον πετύχουμε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχουμε πετύχει και για όλα όσα θα πετύχουμε!

                  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

                  Essential

                  Το βασικό πρόγραμμα προπονητικών υπηρεσιών

                  Advanced

                  Αναβαθμισμένες προπονητικές υπηρεσίες

                  Premium

                  Ολιστική εμπειρία προπονητικής καθοδήγησης

                  Θα σε κάνουμε καλύτερο αθλητή. Εγγυημένα!

                  Scroll to Top